branches

Beheer en onderhoud

Veiligheid en continuïteit door zorgvuldig beheer en onderhoud

Voor een goede werking van elektrotechnische installaties is beheer, onderhoud en service van groot belang. Met planmatig en preventief onderhoud worden storingen en defecten voorkomen en het draagt bij aan een langere levensduur van de installaties. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden voor het beheer en onderhoud, variërend van een eenvoudig contract voor periodiek onderhoud tot het complete beheer. Ook als de installatie niet door ons is aangelegd, helpen we graag met een service- en onderhoudscontract.

24 uursservice

Een storing of een calamiteit komt altijd op het verkeerde moment en moet het liefst zo snel mogelijk worden opgelost. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom staan we zo op de stoep en gaan we niet weg voordat het probleem is opgelost. Want in deze 24 uurs-economie, zijn wij ook 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar.

Keuring en Inspectie

Ook verzorgen wij deskundige keuringen en inspecties aan elektrotechnische installaties en apparatuur zoals de NEN3140 inspectie. Als werkgever wil je de veiligheid van elektrische installaties waarborgen en zorgen voor een veilige werkomgeving. De inspectie NEN 3140 helpt om elektrische installaties in de juiste staat te houden en eventuele incidenten te voorkomen. Er zijn ook situaties waarin verzekeraars de schade niet of maar gedeeltelijk vergoeden, als niet kan worden aangetoond dat de inspectie NEN 3140 gewaarborgd is. De inspecties is dus belangrijk om te blijven voldoen aan wet- en regelgeving van overheden en verzekeringsmaatschappijen, maar vooral ook om onveilige situaties te voorkomen.

Meer informatie over beheer en onderhoud

Wil je weten wat wij op het gebied van beheer en onderhoud van elektrotechnische installaties voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.