branches

Woningbouw

Elektrotechnische installaties voor woningbouw

We zien dat elektrotechniek in de woningbouw steeds belangrijker wordt en dat het verder gaat dan verlichting en elektra voor huishoudelijke apparaten. Woningen moeten voldoen aan verschillende eisen vanuit wet- en regelgeving en ook de bewoners hebben steeds meer wensen op het gebied van verlichting, verwarming, beveiliging en huisautomatisering. Een installatie moet foutloos functioneren, niet te veel energie verbruiken of zo veel mogelijk energie opwekken, veilig zijn en veel comfort bieden.

Elektrotechnische installaties afgestemd op de bewoner

Wij verzorgen alle denkbare elektrotechnische installaties voor enkelvoudige of seriematige woningbouw of -renovatie. Kleinschalig, luxe, duurzaam of met specifieke eisen per bewoner, we hebben ervaring met allerlei soorten woningbouw. Met die kennis en ervaring creëren we voor bewoners graag een thuisgevoel waarbij de installatie op hun wensen is afgestemd.

LEAN-samenwerken binnen de woningbouw

Verder hechten we binnen Linde Kroon veel waarde aan samenwerking volgens de LEAN-methode met als uitgangspunt dat slimmer bouwen begint bij een goede samenwerking. Want een goede samenwerking met aannemers, onderaannemers en met de mensen die het werk uitvoeren, leidt tot een betere planning, een kortere bouwperiode, minder verspillingen, meer betrokkenheid op de werkvloer en een beter resultaat voor alle partijen.

Meer informatie over elektrotechnische installaties voor woningbouw

Wil je weten wat wij op het gebied van elektrotechnische installaties voor de utiliteitsbouw voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.