linde kroon elektrotechniek

Over ons

Betrouwbare en duurzame partner voor klanten en medewerkers

Wij zijn Linde Kroon Elektrotechniek BV, een vooruitstrevend technisch installatiebedrijf. Al ruim 30 jaar zijn we expert en professionele partner op het gebied van elektrotechnische installaties. Met ongeveer 50 vakmensen, die een passie voor techniek hebben, verzorgen we het gehele traject van planning, engineering en werkvoorbereiding tot uitvoering en zelfs het onderhoud. Wij houden van complexe uitdagingen en investeren graag in de nieuwste technieken en in (jonge mensen), want dat is onze toekomst. Verder brengen wij ons enthousiasme voor techniek graag over naar de jeugd door nauw samen te werken met scholen in onze regio en het bieden van stageplekken. 

Hoe wij werken

Onze projecten variëren in omvang en complexiteit maar de aanpak is altijd gelijk: we denken en werken oplossingsgericht, we zijn betrouwbaar en we bouwen aan sterke relaties. Verder geloven we in het delen van kennis en in het samenwerken op basis van openheid en vertrouwen. Daarom begint een project wat ons betreft bij een goed gesprek. Wat zijn de plannen, hoe gaan we het aanpakken en waar kunnen wij bij helpen? Hoe eerder we met elkaar in gesprek zijn, hoe beter het is voor het bouwproces. Zo kunnen we samen met de andere projectpartners ons gemeenschappelijk doel verwezenlijken: een project opleveren met maximale waarde voor onze klant.

Onze mensen

We werken met een ervaren team van ongeveer 50 vakmensen die de kracht en spil van ons bedrijf vormen. Met hun gedrevenheid, servicegerichtheid en noordelijke nuchterheid zorgen zij ervoor dat iedere klus geklaard wordt. We kiezen er bewust voor dat iedereen ’s morgens vanuit onze vestiging in Dedemsvaart vertrekt naar de verschillende projecten. Want daarmee zorgen we voor een gedegen werkoverdracht en voor feeling met zowel de voortgang van het werk als met onze mensen. Verder investeren we in professioneel materieel en goed gereedschap waarmee veilig en prettig gewerkt kan worden.

Duurzame doelen

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp in ons bedrijf waar we veel aandacht aan besteden. Dat gaat zelfs zover, dat we onszelf als doel hebben gesteld om in 2030 volledig energieneutraal te werken. Om dit te kunnen verwezenlijken werken we onder andere hard aan de bouw van een nieuw energieneutraal bedrijfspand, met eigen energieopwekking en -opslag. Vanaf 2024 hopen we hier duurzamer, efficiënter en prettiger te kunnen werken. Om de CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken stappen we over op elektrische bussen en kiezen we bij al onze processen voor zo min mogelijk vervoersbewegingen. Dat betekent dat alle materialen vanuit Dedemsvaart mee worden genomen naar de bouwplaats en we ons eigen afval weer mee terug nemen voor duurzame recycling door een milieustraat in Dedemsvaart. Zo werken we op verschillende manieren, samen met medewerkers, bouwpartners en klanten, aan het bereiken van onze duurzame doelen.

Luchtballon

Regelmatig stijgen wij naar grote hoogte

In de zomermaanden vaart de Linde Kroonluchtballon regelmatig over Dedemsvaart en omstreken. Varend door de lucht bieden de piloten van Van der Kolk ballonvaarten hun passagiers schitterend zicht op het onderliggende landschap, op omringende wolkenpartijen en op de ondergaande of opkomende zon.

In augustus 2022 hebben we een nieuwe ballon; de PH-HRJ aangeschaft. Deze heeft een inhoud van ruim 4000 kubieke meter lucht en de ruime mand biedt plaats aan zes tot zeven passagiers. Verder is de ballon uitgerust met de meest geavanceerde technieken op het gebied van branders, radio en communicatieapparatuur, zoals luchtvaartradio en transponder.

Wil je zelf ervaren hoe bijzonder en uniek een ballonvaart is? Neem dan contact op met Van der Kolk ballonvaarten via http://www.vanderkolkballonvaarten.nl.