Elektrotechniek

Beveiliging

Voor veiligheid en continuïteit

Een woning of bedrijfspand beveiligen tegen ongewenste bezoekers, inbraak of diefstal zorgt voor een veilige woon- en werkomgeving en voor continuïteit in bedrijfsprocessen. Bovendien eist de verzekeringsmaatschappij in diverse gevallen een gedegen beveiligingssysteem. Wij zorgen graag voor continuïteit en een veilig gevoel door de installatie van moderne beveiligingssystemen- en technieken.

Inbraakbeveiliging

Dagelijks wordt er in woningen en bedrijfspanden ingebroken, met veel schade en een onveilig gevoel als gevolg. Maak het inbrekers daarom niet makkelijk en laat een professioneel alarmsysteem installeren. Daarmee wordt de veiligheid van de bewoners en medewerkers gewaarborgd en worden de eigendommen beveiligd. Een inbraaksignaleringssysteem bestaat uit een alarmcentrale waarop een aantal detectoren zijn aangesloten. Zodra één van de detectoren een inbraak of een poging daartoe signaleert, wordt een luid alarm gegenereerd en er wordt een alarmsignaal doorgestuurd naar een meldkamer, van waaruit verdere actie wordt ondernomen.

Camerabeveiliging

Een camerasysteem rondom een woning, bedrijfspand of -terrein zorgt voor extra ogen, ook als er niemand aanwezig is. Daardoor is camerabeveiliging een aantoonbaar (preventief)middel tegen diefstal, vandalisme en overvallen. En is er toch een poging gedaan om in te breken, dan is achteraf met behulp van de camerabeelden snel te achterhalen wat er gebeurd is. Vergroot daarom de veiligheid door te kiezen voor camerabeveiliging.

Meer informatie over beveiliging

Wil je weten wat wij op het gebied van beveiliging voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.