BIM

Prefab

Kant en klare elektro-installatie

Het maken van tijdrovende elektrische verbindingen is verleden tijd met de Preflex Spider. Deze intelligente prefab-oplossing bestaat uit voorbedrade flexibele Preflex buizen, die met lasdozen aan elkaar zijn gekoppeld. Het is een volledig op maat gemaakt totaalsysteem voor elektrische installaties waardoor er voor de bedrading van een pand geen losse materialen meer nodig zijn.

50 jaar garantie op de prefab-lasverbindingen

Samen maken we vooraf een 3D-ontwerp, waarna Pipelife het complete systeem produceert en test. De lasverbindingen van de Preflex Spider zijn beschermd door epoxyhars waardoor het totale systeem robuust en betonwaterdicht. Op de lasverbindingen wordt maar liefst 50 jaar garantie geboden. Het KEMA-gekeurde Preflex Spidersysteem wordt kant-en-klaar voor montage op de bouwplaats afgeleverd waarna het monteren van de prefab elektro-installatie slechts een kwestie is van uitrollen en fixeren.

Voordelen van prefab-elektro-installatie

Voor een standaard eengezinswoning levert werken met Preflex Spider een tijdsbesparing op tot wel 80%! Je hoeft niet meer te sjouwen met losse buizen en kabels maar alleen de spider uit te rollen en te fixeren. Het systeem is makkelijk aan te leggen waardoor de kans op installatiefouten minimaal is. Werken met Preflex Spider is beter voor het milieu omdat er minder afval ontstaat (geen snijverlies, knippen en strippen) en het materiaal is herbruikbaar en draagt zo bij aan een circulaire economie.

Meer informatie over prefab elektrotechniek

Wil je weten wat wij op het gebied van prefab elektrotechniek voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.