BIM

Bouwteam

Samenwerken leidt tot kosten besparen en een optimaal resultaat

Bij Linde Kroon geloven we in de BIM-samenwerkingsvorm die op openheid en vertrouwen gebaseerd is en waarbij we kennis delen in plaats van afschermen. Dat begint wat ons betreft bij een goed gesprek. Wat zijn de plannen, hoe gaan we het aanpakken en waar kunnen wij bij helpen?  Hoe eerder we met elkaar in gesprek zijn, hoe beter het is voor het bouwproces. Zo kunnen we samen met de andere projectpartners ons gemeenschappelijk doel verwezenlijken: een project opleveren met maximale waarde voor onze klant.

Zo vroeg mogelijk samenwerken

BIM verbetert op veel verschillende vlakken de samenwerking tussen partijen, met als belangrijke uitgangspunt dat we problemen signaleren voordat er kosten uit voort komen. Voorwaarde daarvoor is dat we over de grenzen van ons eigen werkveld heen kijken. Daarom betrekken wij onze leveranciers en onderaannemers vanaf het vroegst mogelijke stadium bij de ontwikkeling van onze oplossingen. Dankzij deze gedegen gezamenlijke voorbereiding komen we tot een situatie waarin de planning de bouw aanstuurt in plaats van andersom. Dat werkt kostenbesparend en leidt bovendien vrijwel altijd tot een verkorting van de bouwtijd. BIM betekent dus efficiënt (lean) samenwerken.

Meer informatie over bouwteam

Wil je weten wat wij op het gebied van BIM voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.