branches

Utiliteitsbouw

Elektrotechnische installaties voor utiliteitsbouw

Comfort en veiligheid zijn belangrijke aspecten in panden waar gewerkt wordt en goede elektrotechnische installaties zijn daarvoor essentieel. Denk hierbij aan de juiste lichtinstallaties, datanetwerken, gebouwbeheersystemen, beveiligingssystemen en duurzame energie-oplossingen. Hiermee bied je als eigenaar of gebouwbeheerder de medewerkers en bezoekers een prettige omgeving om in te werken of te verblijven.

Comfort en kostenbeheersing

Wij zijn specialist in het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties, voor bijvoorbeeld kantoren, zorginstellingen, onderwijs- en sportcomplexen, showrooms en andere bedrijfshuisvestigingen. Hierbij staan comfort, energie- en kostenbeheersing centraal. Verder kun je ook bij storingen op ons rekenen. Onze servicemonteurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en zijn daardoor snel ter plaatse.

LEAN-samenwerken binnen de utiliteitsbouw

Daarnaast hechten we binnen Linde Kroon veel waarde aan samenwerking volgens de LEAN-methode met als uitgangspunt dat slimmer bouwen begint bij een goede samenwerking. Want een goede samenwerking met aannemers, onderaannemers en met de mensen die het werk uitvoeren, leidt tot een betere planning, een kortere bouwperiode, minder verspillingen, meer betrokkenheid op de werkvloer en een beter resultaat voor alle partijen.

Meer informatie over elektrotechnische installaties voor utiliteitsbouw

Wil je weten wat wij op het gebied van elektrotechnische installaties voor de utiliteitsbouw voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.